Per a personal sanitari

Conferència “Mindfulness per gestionar l’estrès i millorar l’efectivitat del personal sanitari”

Xerrada-taller de 2 hores de durada amb exercicis pràctics

Les professions assistencials són d’alta exigència i les retallades dels últims anys han abocat molts professionals de la salut a treballar en condicions encara més dures. Jornades massa llargues, alta pressió assistencial, manca de recursos humans i materials…Tot plegat desemboca en professionals altament estressats i, de vegades, també desmotivats, agobiats, extenuats, enfadats i, en els pijtors dels casos, malalts físicament i/o psicològicament.

Aquesta xerrada-taller té per objectiu presentar els beneficis del mindfulness per als professionals de la salut, especialment pel que fa a la gestió de l’estrès que els ocasiona el seu lloc de treball. Descobriran quins beneficis els pot reportar saber mindfulness tant en la seva vessant personal com en la realització de la seva feina i en la relació amb els malalts.
Adreçat a metges, infermeres, auxiliars i demés professionals sanitaris o assistencials que treballin amb població civil.

Si vols que faci aquesta conferència al teu hospital o centre sanitari, omple el següent formulari.

Curs ‘Mindfulness per a personal sanitari: per una assistència amb més consciència’

Curs de 30 hores (12 sessions de 2’5 hores)

Les tècniques mindfulness aplicades als entorns laborals permeten incrementar l’atenció dels professionals, reduir els seus nivells d’estrès, millorar les relacions interpesonals i la comunicació alhora que incrementar la realització personal.
Hi ha però una altra vessant del mindfulness molt interessant: l’entrenament i desenvolupament de l’empatia, la comprensió i la compassió. Aquests tres elements són cada vegada més sol·licitats per als pacients que demanden no només excel·lència tècnica mèdica sinó també en el tracte i la relació sanitari-pacient.
Aquest curs s’adreça a aquells professionals de la salut que vulguin aprendre a gestionar el seu estrès, pensaments i emocions, però que també estiguin interessats en aprendre noves tècniques de tracte envers als pacients, fonamentades en l’escolta activa, l’empatia i la compassió.
Alguns dels continguts que s’abordaran seran: com gestionar el meu estrès diari, tècniques de relaxació a la feina, gestió de les emocions i els moments difícils, com millorar la comunicació amb els pacients i familiars, comprendre-compadir-ajudar més efectivament, la presència com a valor fonamental de la feina.
Si creus que el món sanitari ha de posar més atenció i més consicència a les relacions professionals-pacients, si defenses una assistència més propera i humana, si vols aprendre a desenvolupar una major empatia, escolta i comprensió dels pacients i alhora cuidar la teva ment, el teu cos i les teves emocions, aquesta formació és el que busques.

Si vols que faci aquest curs al teu hospital o centre sanitari, omple el següent formulari.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies