Mindfulness per a públic general

Conferència: ‘Què és el mindfulness? Aprèn a gestionar l’estrès i a viure el moment present’

Xerrada de 2 hores amb petites pràctiques mindfulness incloses.

Si et passes els dies preocupat per coses que han passat o angoixat per les que poden passar. Si vius en pilot automàtic, reaccionant a tot el que t’envolta, fent massa coses alhora. Si tens la sensació que no pots més, que sempre corres i que la vida se t’escapa de les mans. Aquesta conferència és per a tu. En 2 hores descobriràs què és el mindfulness i com et pot ajudar a parar, respirar, centrar-te només en el present, viure amb atenció i consciència plena i deixar de patir per començar a gaudir.

En aquesta xerrada podràs practicar també algunes de les tècniques bàsiques de mindfulness i coneixeràs els cursos que t’ofereixo per aprendre aquesta disciplina i introduir-la en la teva vida diària.

Si vols assistir a una conferència com aquesta, clica a l’agenda.
Si vols que faci aquesta conferència al teu centre, entitat o grup d’amics, omple el següent formulari.

Curs: Mindfulness per al desenvolupament personal. Nivell 1

Curs de 28 hores (8 sessions de 2’5 hores) + Jornada de pràctica intensiva de 8 hores 

Per deixar d’estar estressat, de tenir conflictes, de córrer tot el dia i fins i tot de patir dolor físic i emocional cal aprendre a parar. Aturar-se, centrar l’atenció en el moment present. Reconèixer i respondre a les necesitats del nostre cos, de la nostra ment i del nostre cor. Canviar pensaments, actituts i accions negatives per d’altres de positives i constructives. Fer canvis duradors per obtenir major benestar, calma i felicitat. Tot això s’aprèn i es transforma gràcies al mindfulness.

En aquest curs 100% pràctic coneixeràs fins a 10 tècniques i exercicis diferents que et permetran: eliminar els pensaments negatius i les preocupacions mentals; prevenir i gestionar l’estrès; controlar l’ansietat; descansar a les nits; relaxar el cos i la ment en el moment que vulguis de forma ràpida i fàcil; fer-te conscient de les necessitats del propi cos; enfrontar i gestionar petits dolors físics; gestionar les emocions; controlar la impulsivitat i la reactivitat; incrementar la capacitat de concentració i atenció; i viure el moment present sense judicis i amb acceptació.
Tot en 8 sessions en les que es combinen petites explicacions teòriques amb l’aprenentatge pràctic de les tècniques, i dinàmiques de grup per compartir els aprenentatges i perfeccionar-los. La formació es completa amb pràctiques a casa per consolidar la tècnica i integrar-la de forma fàcil i natural en el dia a dia.
L’aprenentatge culmina amb una jornada de pràctica intensiva de 8 hores de durada en dissabte i en plena natura, convivint amb altres practicants i aplicant al dia a dia totes les tècniques i aprenentatges apresos durant el curs.

Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda.
Si vols que faci aquest curs al teu centre, entitat o grup d’amics, omple el següent formulari.

Curs: Mindfulness per al desenvolupament personal. Nivell 2

Curs de 20 hores (8 sessions de 2’5 hores).

Som éssers socials que ens relacionem constantment amb altres i això sovint ens porta a conflictes i a problemes de comunicació. Com millorar la nostra relació amb els deméss? Com aprendre a comunicar-nos realment, a saber escoltar i a parlar enlloc de discutir, a comprendre i ser compresos? Què podem fer per prevenir l’aparició de conflictes o, en cas que esclatin, saber gestionar-los per reduir-ne la durada, intensitat i efectes? Com crear entorns i espais on regni l’optimisme, el bon ambient i les relacions basades en la confiança i el benestar mutuus? Són algunes de les principals qüestions que aprendràs si t’inscrius en aquest curs de mindfulness per a ja iniciats (és imprescindible haver fet el Nivell I abans).

8 sessions per aprendre tota una nova filosofia comunicativa i de prevenció i gestió dels conflictes. Treball individual i grupal. Exercicis per aplicar en entorns familiars, laborals i socials.
Una formació que transformarà la teva forma de veure i viure les relacions amb els altres. No només notaràs tu els canvis, sinó tothom del teu entorn.

Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda, per saber on i quant serà el pròxim.
Si vols que faci aquest curs al teu centre, entitat o grup d’amics, omple el següent formulari.

Jornada: Pràctica intensiva de mindfulness

Tot un dissabte de pràctica intensiva en plena natura (8 hores)

Necessites fer un break? Trencar amb el dia a dia, relaxar-te, desconnectar de l’estrès i connectar amb tú mateix? Si és així, aquesta jornada està especialment pensada per a tu. Gaudiràs de 8 hores d’activitats mindfulness dirigides en un bonic paratge natural al municipi de Matadepera.

Mindfulness ioga, meditació, relaxació profunda, exercicis d’autoconeixement, passejos per la natura, mindfulness eating… Tot, pensat perquè aquest dia sigui un autèntic regal de calma per a la ment i el cos.
Amb tots els àpats i begudes incloses; en un ambient tranquil i en un grup de màxim 10 persones. Per a descobrir el Mindfulness d’una manera molt vivencial o per recordar i gaudir de les seves pràctiques si ja hi estàs format.

Si vols assistir a una jornada com aquesta, clica a l’agenda.
Si vols que faci aquesta jornada al teu centre, entitat o grup d’amics, omple el següent formulari.

Xec regal

I si vols sorprendre a algú, regala una Jornada de Mindfulness!


Tenim disponibles uns Xecs regal lliurats en un bonic envoltori i amb mig any de temps per a fer l’activitat.

Demana el teu xec clicant aquí.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies