Parlar amb nens i adolescents

 

Curs: ‘Estratègies per millorar la comunicació amb i entre els alumnes’

Formació presencial en versió de 15 hores (introducció) i 30 hores (aprofundiment).

La comunicació és clau per mantenir una bona relació amb l’alumnat, millorar l’ambient a l’aula i gestionar conflictes. Saps com parlar als alumnes perquè t’escoltin realment? Saps habilitar espais i moments per a què et parlin si ho necessiten? Saps crear les condicions òptimes per a que els alumnes es comuniquin entre ells amb respecte?

En aquest curs adreçat a mestres de primària i secundària podràs aprendre jocs, activitats i exercicis per millorar la comunicació amb i entre alumnes, potenciar l’acció tutorial i gestionar discussions i conflictes des de la perspectiva del mindfulness.

Formació basada en petites explicacions teòriques, moltes activitats pràctiques, anàlisi de casos reals i ficticis, i activitats de role playing i dinàmica de grup. S’exposaran noves maneres d’entendre i aplicar la comunicació, basant-se en valors com l’escolta activa, el respecte a la identitat de l’altre, la participació activa, real i empoderadora de l’alumne, la creació d’espais i activitats propicis per a la comunicació lliure de prejudicis i atenent a la diversitat, el cultiu de la calma interior i de la mirada de comprensió envers a un mateix i als altres. També s’abordaran estratègies per prevenir i/o gestionar conflictes basats en problemes de comunicació entre alumnes o entre alumnes i mestres.

Els coneixements s’adrecen directament a poder millorar la comunicació del docent dins de l’aula, però també els podrà aplicar en els processos de comunicació amb la resta de professorat, amb les famílies dels alumnes o, fins i tot, en la seva vida personal.

Si vols que faci aquest curs a la teva escola o centre educatiu, omple el següent formulari.
Si vols que faci aquest curs només per a tu o amb la teva parella, omple el següent formulari.
Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies