Parlar a l’empresa

Curs: ‘Comunicació efectiva i treball en equip’

Formació presencial de 16 hores (4 sessions de 4 h.) 

Els mals ambients laborals, els equips que no funcionen, l’absentisme laboral o els resultats per sota de les expectatives sovint tenen un punt en comú: una comunicació deficient. Ni els caps ni els treballadors saben com parlar eficaçment per a què l’altre els escolti, els entengui i/o els faci cas. De vegades, aquest problema s’escampa també a d’altres departaments o equips i, fins i tot, en la relació amb clients, partners o subministradors.

Et proposo una formació molt pràctica en la que faràs una diagnosi del tipus, formes i canals de comunicació que hi ha a la teva empresa i com millorar-los. Practicaràs tècniques per millorar l’escolta i la parla amb els membres dels teus equips i coneixeràs un nou paradigma de comunicació a l’empresa: l’estratègia mindfulness, que permet implantar una comunicació empresarial més autèntica, humana, efectiva i cohesionadora dels equips de treball. Treballarem a més les característiques comunicatives d’un bon líder d’equip i farem pràctiques de comunicació 1to1 i en equips.

Aquesta formació és adient per tot un equip laboral (líder i treballadors) que podrà treballar conjuntament sobre els seus problemes i necessitats reals. O bé poden fer-la aquells coordinadors, directius o emprenedors que vulguin millorar la comunicació amb els seus equips coneixent primer les estartègies i després duent-les a la pràctica en el dia a dia, un cop havent-les après i practicat en la formació.

Si vols que faci aquest curs a la teva empresa, entitat, o escola omple el següent formulari.
Si vols que faci aquest curs només per a tu, omple el següent formulari.
Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda

Curs: ‘Com preparar i executar reunions de treball amb èxit’

Formació presencial de 5 hores (1 sessió de 5 h. o 2 de 2’5 h.)

Les reunions de treball són una tasca ineludible en la major part de companyies però no sempre són tant eficaces, resolutives i amenes com caldria. Saber organitzar una bona reunió és fàcil si saps com. La clau passa per realitzar amb èxit 3 fases importants: la planificació, l’execució i l’avaluació.

En aquesta formació intensiva aprendràs com desenvolupar cada una d’aquestes 3 fases per aconseguir reunions amb la durada correcta, productives i realment útils tant per als treballadors com per als comandaments. Així mateix, descobriràs com conduir la reunió d’acord amb els objectius previstos i evitant els conflictes.

El curs s’arrodoneix amb una breu introducció al lideratge d’equips en el context de reunions de treball i amb una breu presa de contacte amb estratègies concretes per millorar la comunicació empresarial.

Adreçat a coordinadors d’equip i directius que condueixin habitualment reunions de treball o a equips de treball complerts (comandament + treballadors) que vulguins millorar les seves reunions de feina.

Si vols que faci aquest curs a la teva empresa, entitat, o escola omple el següent formulari.
Si vols que faci aquest curs només per a tu, omple el següent formulari.
Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies