Mindfulness per a famílies

Conferència ‘Què és el mindfulness i com em pot ajudar en l’educació dels meus fills’

Xerrada de 2 hores de durada amb dos exercicis de mindfulness bàsics

Moltes famílies viuen actualment sota una pressió difícil de gestionar. Amb els progenitors treballant sovint fora de casa i en jornades molt extenses, conciliar la vida laboral i familiar no és fàcil. El cansament, l’estrès, l’acumulació de feina i responsabilitats acaba passant factura als pares i, de retruc, als seus fills i a l’ambient familiar.
Com podem aplicar el mindfulness en l’etorn familiar per educar millor els nostres fills? En aquesta conferència aprendràs com es comporta un pare/mare que practica mindfulness, com s’enfronta a l’estrès del dia a dia, de quina manera gestiona les seves emocions i com es manté calmat davant els reptes que comporta l’educació dels fills.
També coneixeràs de quina manera tots aquests aprenentatges es poden traslladar als infants a partir de 5 anys i quins són els beneficis per als pares, per als fills i per l’ambient familiar. Te’n duràs 2 exercicis per aplicar a casa i reflexionar.

Si vols assistir a una conferència com aquesta, clica a l’agenda.
Si vols que faci aquesta conferència a la teva entitat o grup, omple el següent formulari.

Curs ‘El Mindfulness a la família: pares conscients, nens feliços’

Curs de 30 hores (12 sessions de 2’5 hores)

Si sents que no tens prou temps per als teus fills o que no l’inverteixes com voldries. Perds sovint la calma, se t’escapa algun crit, et costa encaixar que no et facin cas o no tens prou paciència. Si estàs massa cansada i/o estressada o et costa conciliar la vida laboral i personal i no sents que a casa hi hagi l’ambient calmat i tranquil que voldries, aquest curs et pot ajudar.
Els pares ‘mindful’ saben mantenir la calma interior, autogestionen els seus pensaments, emocions i actituds negatives i han après a respondre enlloc de a reaccionar. Això els permet prestar més i millor atenció als seus fills, crear unes relacions familiars més plàcides i harmonioses, millorar la comunicació familiar i, de retruc, prevenir i gestionar molts conflictes.
Els fills que han après alguns exercicis mindful tenen major autocontrol i menor impulsivitat, es concentren més fàcilment, són més creatius, han après a relaxar-se i mantenir la calma interior, presenten nivells més baixos d’estrès i es relacionen millor amb l’entorn i les persones.
En aquesta formació, els pares aprendran les tècniques bàsiques per convertir-se en practicants de mindfulness alhora que coneixeran pràctiques i exercicis per introduir el mindfulness a casa i en l’educació dels fills (tant si són petits com si són adolescents).

Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda.
Si vols que faci aquest curs al teu centre, entitat o grup d’amics, omple el següent formulari

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies