Mindfulness per a l’empresa

Conferència: ‘Mindfulness empresarial: liderant des de la consciència plena’

Xerrada de 2 hores amb petites pràctiques mindfulness incloses.

‘Mindfulness empresarial: liderant des de la consciència plena’Què pot fer el mindfulness per a tu, el teu equip i/o el teu negoci? Vols saber de quina manera l’atenció plena pot millorar l’ambient de la teva empresa, l’actitud dels treballadors i els resultats de la companyia?

En aquesta xerrada-taller t’explicaré per què líders com Google, Shell, Ford, la NASA o BP han implantat programes de mindfulness per als seus directius i treballadors. També descobriràs què és una empresa mindful, en què consisteix el mindful leadership i com són els mindfulness leaders. A més, podràs practicar algunes tècniques bàsiques de control de l’estrès.

Si vols descobrir les avantatges d’implantar el mindfulness a la teva empresa i quan, com i per on començar, contracta aquesta xerrada-taller.

Si vols que faci aquesta conferència a la teva empresa, omple el següent formulari.

Curs: ‘Introducció al mindfulness empresarial: aprenent a gestionar l’estrès i a viure el moment present’

Formació presencial de 24 hores (8 sessions de 3 h.), ampliable a 30 hores incorporant-hi una jornada de team building. 

Curs: ‘Introducció al mindfulness empresarial: aprenent a gestionar l’estrès i a viure el moment present’Curs 100% experimental per aprendre i incorporar els principis teòrics fonamentals i les pràctiques bàsiques del mindfulness. El programa està orientat a desenvolupar la consciència personal per poder reduir l’estrès i l’ansietat, controlar la impulsivitat, optimitzar la presa de decisions, saber desconnectar mentalment de la feina, poder descansar realment, gestionar les pròpies emocions i promoure una actitud més optimista, proactiva i de benestar laboral.

PROGRAMA:

1.Introducció al mindfulness. Què és el mindfulness i què pot fer per mi i pel meu negoci? Els 5 principis clau. Observar i alinear pensaments, emocions i accions per ser més efectiu. La tècnica de la respiració conscient.

2. Com aturar el cap i tenir calma mental? Gestió dels pensaments negatius i les preocupacions. Reenquadrar idees. Entrenar l’atenció. La sitting meditation.

3. Aprendre a relaxar-se i desconnectar. La consciència corporal. Relaxar el cos per relaxar la ment. L’escaneig corporal a l’oficina. Tècniques per desconnectar i relaxar-se a casa i combatre l’insomni.

4. Introducció a la gestió emocional a l’empresa. Hi ha lloc per els emocions a la feina? Introducció a tècniques de gestió emocional.

5. Prevenció i gestió de l’estrès I: aprendre a parar. Què és l’estrès i com impacta en la salut dels treballadors. El funcionament en pilot automàtic i com desconnectar-lo. Control de la impulsivitat: deixar de reaccionar per començar a respondre efectivament. L’STOP i la visualització positiva per incrementar el rendiment.

6. Prevenció i gestió de l’estrès II: gestionar els diferents estressors. Identifica els teus estressors i aprèn a gestionar-los. Reflexions sobre l’agenda i les obligacions. Optimitzar la presa de decisions.

7.  Impulsar la felicitat laboral. És possible ser feliç a la feina? La teoria de les llavors o com fer créixer la motivació, la realització i el benestar a l’empresa. Aprendre a nodrir la ment, el cos i les emocions pròpies i de l’equip. La importància de saber sostenir o deixar anar allò que és tòxic. Pautes per continuar practicant a casa i a l’empresa.

8. I ara com continuo? Consolidació de la teoria i la pràctica apreses. Dissenyant un pla de mindfulness personal per al meu lloc de treball. Formació contínua. Recursos extres. La figura del ambaixador mindfulness. Reunions periòdfiques per consolidar el projecte.

Per a emprenedors, directius, empresaris i treballadors oberts a noves formes de treballar I entendre les relacions laborals, seguint el lideratge d’algunes de les empreses més solvents i alhora innovadores del planeta.

Si vols que faci aquest curs a la teva empresa, omple el següent formulari.
Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda.

Curs: ‘Mindfulness empresarial nivell 2: millorar les relacions laborals i gestionar els conflictes’

Formació presencial de 21 hores (7 sessions de 3 h.), ampliable a 30 hores incorporant-hi una jornada de team building. 

Curs: ‘Mindfulness empresarial nivell 2: millorar les relacions laborals i gestionar els conflictes’En aquest segon nivell, s’aprèn a aplicar el mindfulness en les relacions laborals, fent especial incidència en la millora i l’estil comunicatiu -amb companys, caps i clients- i en la prevenció i gestió de conflictes. L’alumne aprèn a relacionar-se en l’entorn laboral des del centre, amb la ment enfocada a objectius i les emocions controlades, apostant sempre per la comunicació autèntica i empàtica que permet comprendre realment els problemes i abordar-los amb màxima eficàcia i sense crear o minimitzant al màxim els conflictes. També s’aborda la manera de crear entorns laborals positius i creatius, orientats a l’èxit des de la cooperació.

PROGRAMA:

1.Com crear un ambient laboral positiu i millorar les relacions a l’empresa. Tots per a un i un per a tots. La teoria de les llavors aplicada a l’empresa. La importància de reconèixer, saber agrair i lloar.  La tècnica del segon cos.

2. Tècniques mindfulness per millorar la comunicació empresarial I: aprenent a escoltar.  Diagnòstic inicial: escoltes als que et parlen? El primer és l’actitud. Les 6w’s de la comunicació empresarial. L’escolta profunda i activa. L’escolta modalitat contenidor.

3. Tècniques mindfulness per millorar la comunicació empresarial II: aprenent a parlar efectivament. Diagnòstic inicial: parles als que t’han d’escoltar?  L’important no és el ‘què’ sinó el ‘com’. L’impacte de la comunicació en els treballadors i l’empresa. La parla empàtica i eficient. Com encarar una conversa/entrevista/reunió complicades. Establint bones comunicacions dins i fora de la feina.

4. Prevenció dels conflictes laborals.  La pau comença amb/en tu. On poses l’atenció? Autocontrol emocional per prevenir conflictes. Aprenent a gestionar la ira. Anatomia del cervell enfadat.

5. Gestió dels conflictes laborals I. Enfocar la resolució de conflictes des de la perspectiva mindfulness. Desenvolupant la comprensió.

6. Gestió dels conflictes laborals II. Reconstrucció de relacions o com tendir ponts i començar de nou.

7. El lideratge conscient. Què és el mindful lidership? Com és un líder mindful? I una empresa conscient? La implantació del mindfulness a l’empresa: per on començo? Formació, implantació, seguiment i consolidació. Els ambaixadors mindfulness a les empreses.

Per a emprenedors, directius, empresaris i treballadors que vulguin aprofundir en la pràctica del mindfulness, millorar les seves relacions laboral, resoldre conflictes enquistats, contribuir a la millora del clima laboral i/o saber com implantar un programa de mindfulness efectiu que tingui impacte real en l’empresa i els seus treballadors. 

Si vols que faci aquest curs a la teva empresa, omple el següent formulari.
Si vols assistir a un curs com aquest, clica a l’agenda.

Jornada: ‘Mindful team building’

Jornada de 6 o 8 hores en un paratge natural, amb àpats inclosos.

Jornada: ‘Mindful team building’Una jornada de creixement individual i col·lectiu per submergir-se en la filosofia i la pràctica del mindfulness empresarial. Original i autènticament transformadora.

El dia comença amb una petita immersió teòrica en la filosofia del mindfulness empresarial per conèixer quins són els seus principis i fonaments científics i familiaritzar-se amb conceptes com el mindful leadership i les mindful corporations. A partir d’aquí, l’equip practicarà diverses tècniques mindful per reduir els pensaments i les emocions negatives, gestionar l’estrès, millorar el benestar físic i mental i desenvolupar relacions més profundes en un ambient de treball més saludable i creatiu. A més, podran gaudir d’un bon àpat, degustat en el ritual mindfulness eating, de passejades per la natura (walking meditation) i activitats per aprendre a relaxar-se profundament. Tot plegat en un entorn natural i en una atmosfera de calma, relax i connexió amb un mateix, amb l’equip i amb els valors que es vulguin impulsar.

Si vols que faci aquesta jornada a la teva empresa, omple el següent formulari.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies