Avís legal

En virtut del què estipula l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, facilitem la següent informació general d’ optimismevital.com

Denominació social: Optimisme Vital
C.I.F: 38120399S
Domicili social: C/Avinyó 37. 08223-Terrassa (Barcelona).
Telf: +34 696.022.606
Adreça de correu electrònic: auracosta@optimismevital.com

Acceptació de l’avís legal
El present avís legal regula l’ús del lloc web optimismevital.com del qual és titular Aura Costa

La navegació per aquest lloc web li atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, que pot patir modificacions posteriors.

Ús de la web
L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web, els seu continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ella amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres usuaris.

L’usuari respondrà davant OptimismeVital o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Propietat Intel·lectual i industrial
Les fotografies, imatges i textos continguts en aquesta web són propietat exclusiva de OptimismeVital. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i qualsevol altres elements o mètodes inclosos en el web són propietat de OptimismeVital

En cap cas l’accés a la pàgina implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret algun d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense l’autorització per escrit de OptimismeVital.

Responsabilitats
OptimismeVital no es fa responsable del mal ús que terceres persones poguessin fer dels textos, fotografies o altres elements d’aquest web.

OptimismeVital no es responsabilitza del correcte funcionament dels links existents a webs externes, de la licitud i veracitat del contingut publicat així com dels perjudicis que pugui patir per la informació trobada.

OptimismeVital no es responsabilitza de l’establiment de vincles a aquesta web per part de tercers.

Aquelles persones que es proposin establir un enllaç a optimismevital.com, hauran prèviament de sol·licitar autorització per escrit a OptimismeVital, i es comprometen a no establir vincles amb llocs web que continguin continguts, manifestacions o propaganda d’índole racista, xenòfoba, pornogràfica, d’apologia del terrorisme i, en general, que puguin perjudicar de qualsevol manera el bon nom o la imatge de OptimismeVital .

Política de privadesa
Les dades de caràcter personal que puguin ser facilitades a OptimismeVital a través dels formularis de la seva web, seran incorporades a un fitxer de dades personals responsabilitat de OptimismeVital, les dades seran tractades de forma confidencial i exclusivament amb la finalitat d’oferir els serveis sol·licitats, amb totes les garanties i seguretat que imposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’empresa són veraces i correctes, fent-se responsable de comunicar-li a aquesta qualsevol modificació en les mateixes.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies