Altres activitats

Retirs de caps de setmana, reunions de practicants de mindfulness, col·loquis, tallers de risoteràpia, de gestió de l’estrès, de menjar conscient…Aquest és el calaix de sastre on trobaràs altres activitats creatives que sorgeixen del meu cap, del meu cor o després d’escoltar amb molta atenció els suggeriments que em fan els meus alumnes, seguidors o públic en general. Algunes es realitzen periòdicament, mentre que d’altres són puntuals. Tria, remena i escull la que més t’agradi. I si tens una proposta per fer-me o t’ha sorgit alguna idea, escriu-me i posem fil a l’agulla!

Grup de pràctica de mindfulness (Sangha)

La Sangha o trobada de practicants és un dels 3 pilars fonamentals del mindfulness. Un espai i una estona per trobar-se tots aquells que practiquen mindfulness de forma habitual i també aquells que s’hi senten atrets i volen conèixer-lo a través d’una vivència pràctica.

Durant la trobada, practiquem alguns exercicis de relaxació, fem meditació i compartim els reptes i els avenços que ens comporta la pràctica. De vegades llegim textos o veiem vídeos dels principals mestres de mindfulness del món, debatem sobre la teoria i la pràctica de la disciplina i fem activitats diverses (passejades, menjar conscient, música…).

És un espai regit pels valors de l’escolta activa, la comprensió, la compassió, el suport i l’aposta per l’optimisme vital on tothom hi és benvingut.

Ens agrada seguir diverses corrents del mindfulness, tot i que bevem majoritàriament de les ensenyances de Thich Nhat Hanh i de Jon Kabat-Zinn.

Pròximes trobades:

Dimecres 20 de setembre de 2017

Dimecres 11 d’octubre

Divendres 17 de novembre

Divendres 15 i 29 de desembre.

Hora: 18:30 a 20:30 hores.

Lloc: Ca N’Eva. C/Antolina Boada, 3-5. Matadepera

Preu: 10 €

Si vols inscriure’t a aquesta activitat, omple el següent formulari.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies